Categorieën

Zwanger zijn

Zwanger zijn moet de mooiste tijd van je leven zijn. Je moet genieten van die kleine baby in je buik en je vooral niet te druk maken en niet stressen. Over een paar maanden verandert er een hoop, dan hoort er ineens een klein jongetje of meisje bij jullie gezin!

Tips – geniet van je zwangerschap
Met zwanger zijn gaan meestal een aantal minder leuke dingen gepaard, zoals ochtendmisselijkheid, gewichtstoename en meer van dit soort pijntjes en kwaaltjes. Hieronder een aantal tips om de negen maanden soepel en gelukkig door te komen.

– Verwen jezelf: Ga eens lekker een dagje shoppen met vriendinnen of een dagje naar de spa. Zo vergeet je even alle pijntjes en stress en kun je lekker ontspannen.
Leef gezond: Zorg ervoor dat je gezond eet en geen alcohol drinkt. Het is misschien even moeilijk, maar wel het beste voor je baby. Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe soepeler het zwanger zijn verloopt.
Yoga: Misschien vind je het zweverig, maar het is ontzettend lekker! Af en toe een uurtje zwangerschapsyoga is goed voor de baby en voor jezelf.
Denk vooruit: Zwanger zijn brengt veel met zich mee en er moet veel gedaan worden. Baby kleertjes kopen en niet te vergeten geboortekaartjes! Op de geboortekaartje service kun je je eigen geboortekaartjes maken. Begin hier niet te laat mee, maar denk vooruit!

Laat je verwennen
Deze tips helpen je de zwangerschap door te komen. Zorg goed voor jezelf, doe dingen die je leuk vindt en geniet vooral! Want voor je het weet is de baby er en kom je niet meer aan je nachtrust toe…

 

 
 


You must be logged in to post a comment.