Categorieën

Kraamlijst

Het is allemaal zo spannend! Je kan bijna niet wachten, maar je zal toch nog even geduld moeten  hebben. Je hebt nu namelijk een grote taak op je gekregen en zal veel moeten voorbereiden voor de komst van de kleine schat.

Houd je checklist bij

Het is handig om in deze drukke tijd een kraamlijst bij te houden. Je moet namelijk nog honderdenéén dingen doen voordat de baby er is. Denk maar aan de kleertjes, de babykamer, de geboortekaartjes en natuurlijk de grote voorraad luiers. Op de kraamlijst maak je een checklist van alle dingen die je nog moet doen en halen voordat de kleine er is. Op deze manier heb je meer overzicht en weet je precies wat je te wachten staat. Plan dit grote moment goed en houd dus een kraamlijst bij. Dan kun je precies afstrepen wat je al gedaan hebt.

Schaf alles aan

Als je eenmaal je kraamlijst hebt gemaakt, moet je alle artikelen ook nog kopen. Tegenwoordig kun je bij heel veel winkels, vooral drogisterijen, een ‘kraampakket’ kopen. Een kraampakket bevat al veel van de door jou opgeschreven artikelen. De meeste kraampakketen bevatten vooral veel artikelen die gericht zijn op de hygiëne. Controleer altijd of je alles hebt wat je moet hebben en houd je kraamlijst secuur bij. Vergeet ook vooral de geboortekaartjes niet op je kraamlijst te zetten. Een leuke tip: kijk eens op de geboortekaartje service, hier kan je zelf jouw geboortekaartjes samenstellen in je eigen stijl.

de geboortekaartje service, een handige site voor leuke, bijzondere en unieke geboortekaartjes.


U kunt niet meer reageren.