Categorieën

Het gezicht achter Studio Windtkracht

Vorig jaar heeft KaartopMaat meerdere designers benaderd om wenskaarten voor ze te ontwerpen. Één van deze ontwerpers was Esther Verwindt, tegenwoordig bekend van Studio Windtkracht. Naast wenskaarten ontwerpen, is ze ook freelancer. Je kunt haar inhuren voor o.a. het  ontwerpen van logo’s, flyers, huiststijlen of websites. Ze werkt samen met diverse professionals, waaronder een vaste tekstschrijver. Verwindt:”Met een origineel ontwerp én een pakkende tekst komt je verder.”

Niet alleen is ze creatief vormgever, maar ook fotografe. “Ik ga graag de uitdaging aan om een ondernemer of bedrijf op een aansprekende manier te portretteren.” Om het portret te schetsen gebruikt ze de juiste combinatie van kleuren, vormen, dynamiek, sfeer en emotie. Op deze manier weet ze zoal een bedrijfspand, bedrijfsprocessen of producten op de gevoelige plaat vast te leggen. Wil je liever een portret foto of foodfotografie voor bijvoorbeeld een website? Dan ook ben je bij Studio Windtkracht aan het juiste adres.

Naast zakelijke fotografie is Esther Verwindt in te huren voor particuliere opdrachten zoals familie portretten of zwangerschapsfotografie.

Nog niet zo lang, biedt ze ook een nieuwe service aan. Namelijk het ontwerpen van een persoonlijk lifestyle magazine met daarin de beelden uit je eigen fotoshoot verwerkt.

Esther Verwindt is de stuwende kracht achter Studio Windtkracht. Ze is fotografe, creatief vormgever, gedreven, sporter, echtgenote en moeder. “Je kunt mijn werk omschrijven als overtuigend, doordacht, strak, nauwkeurig en altijd oog voor detail”.

Nieuwsgierig geworden naar Esther haar ontwerpen? Ga dan naar de collectie “Badeendjes” of “Adoptie” van geboortekaartjes van KaartopMaat.nl of haar eigen website StudioWindtkracht.nl.

geboortekaartjes met badeendjes

adoptie geboortekaartjes


You must be logged in to post a comment.