Categorieën

De ooievaar komt langs!

Je bent zwanger. Of beter gezegd, jullie zijn zwanger! Een kindje op komst, een kleintje, een lief baby’tje. Jullie zijn dol enthousiast en kunnen niet meer wachten. Nog een paar maanden en dan is het zover…

Regelen…

Er moet nog van alles geregeld worden. Babykamer, babykleren, wandelwagen, verloskundige en noem maar op. Waar ga je bevallen? Thuis of in het ziekenhuis? Er komt zoveel kijken bij een zwangerschap. Maar uiteindelijk zal het ‘t allemaal waard zijn!

De wereld het laten weten

Zodra het kleintje geboren is, wil je dit natuurlijk aan al je familie en vrienden laten weten. Je kunt dit doen met een geboortekaartje! Tegenwoordig kan ales op een kaartje. Foto’s, kaders, kleuren, illustraties, wat je maar wil.

Gemakkelijk

Via kaartopmaat.nl kun je je eigen geboortekaartje maken. Vele designers hebben leuke kaartjes ontworpen. Het leukste van alles is dat je deze kaartjes kunt aanpassen geheel naar eigen stijl. Vind je de kleur niet leuk? Kies je een andere. Vind je het kader niet passen bij jullie? Geen probleem, er zijn nog genoeg andere. Op deze manier maak je zelf een origineel geboortekaartje die nog niemand heeft.

Ben je op zoek naar een geboortekaartje en heb je inspiratie nodig? Ga dan snel naar kaartopmaat.nl om het hele assortiment te bekijken.


You must be logged in to post a comment.