Categorieën

Wat voor spulletjes heb ik nodig na mijn bevalling?

Het is bijna over. Binnenkort kun je gaan genieten van jouw nieuwe kleine spruit. Alvast gefeliciteerd! Ondanks dat je iets geweldigs hebt om naar uit te kijken, brengt het toch altijd wat stress met zich mee. Terwijl jij uitgeput wacht tot het eindelijk zover is, moeten er nog heel wat spulletjes geregeld worden die de bevalling een stuk makkelijker maken. Vandaar dat we je graag een handje helpen.

Slaapbenodigdheden:
Je baby moet natuurlijk lekker kunnen slapen zodra hij/zij op de wereld is gezet. Denk aan lekkere dekentjes, kruikenzakken, een wiegje en een polyester matrasje.

Kleding:
Elke baby wordt blij van een paar lekkere warme sokjes, een mutsje, een warm jasje, wat truitjes en lekker zachte broekjes.

In Bad:
Een schone baby is een lieve baby. Daarom heb je nodig: een bad-standaard, een thermometer, wat baby olie, en natuurlijk wat babyzeep (mag niet prikken).

Wat moet ik meenemen naar het ziekenhuis bij mijn bevalling?:
Vlug! De baby komt eraan! Zorg ervoor dat de koffer altijd klaar staat voor vertrek naar het ziekenhuis. Dingen die handig zijn in het ziekenhuis zijn: toiletspullen, een pyjama, ondergoed, een ruim shirt, een babyjasje en wat warme sokken.

Wil je de hele lijst met handige spulletjes tijdens de bevalling zien? Kijk dan even op de website van babyweetjes.net. Vergeet tenslotte niet een geboortekaartje! Op KaartOpMaat.nl kun je jouw favoriete geboortekaartje kiezen en deze geheel veranderen naar eigen smaak. Ook kun je jouw concept online opslaan en een adressenbestand aanleveren. KaartOpMaat doet de rest voor jou. Handig hé?

Stoere geboortekaartjes

 


You must be logged in to post a comment.