Categorieën

Voor zwangere vrouwen, door zwangere vrouwen

Ben jij gek op magazines en toevallig ook zwanger? Sinds 2 jaar bestaat er een online magazine voor en door zwangere vrouwen. Vol met weetjes, tips, informatie, grappige verhalen, interviews en columns. Aangezien het zo’n interactieve website is, is het magazine ook dóór zwangere vrouwen. Ook jij kunt hier dus je ei kwijt als je een vraag of verhaal kwijt wilt. Kijk vlug op ZwangerMagazine.nl of op de Facebook-pagina en maak kans op een Zwanger & Fit DVD!

ZwangerMagazine besteed aandacht aan veel verschillende categorieën. Denk bijvoorbeeld aan het geboortekaartje van de maand. Elke maand wordt het mooiste geboortekaartje verkozen in samenwerking met KaartOpMaat.nl, dé aanbieder van geboortekaartjes met het meest uitgebreide assortiment.

De categorie Zwanger&Fun staat vol met bekende baby’s, columns, filmpjes, fun en gadgets. Het kopje ‘bekende baby’s’ gaat over baby’s van bn’ers. Denk bijvoorbeeld aan leuke informatie over de bevalling van de baby. Het kopje ‘filmpjes’ behandeld allerlei leuke en bruikbare video’s met informatieve filmpjes rondom een zwangerschap. Bij ‘gadgets’ vindt je artikelen over handige gadgets rondom de zwangerschap, bijvoorbeeld een zwangerschapkalender. Ook worden hier verschillende columns gepubliceerd door de columnist Jasper.

De categorie Zwanger&Info is gericht op de informatie kant van zwangerschap. Denk aan zwangerschapverhalen, nieuws, informatieve artikelen en tips. Uiteraard zijn alle verhalen door columnisten geschreven. Sommigen zijn zelf zwanger (geweest), terwijl anderen hun mening willen delen of gewoon wat nieuws willen vertellen.

Onlangs kwam ZwangerMagazine met een actie. De actie gaat als volgt: Like & Share de Facebook-pagina van ZwangerMagazine en maak kans op de trainings-DVD’s van Zwanger & Fit. Een video-handleiding van hoe je na en tijdens je zwangerschap het beste fit kunt blijven. Super handig! De actie loopt tot 2 december. Kijk daarom vlug op de Facebook-pagina van ZwangerMagazine en doe mee aan de actie!

ZwangerMagazine

Watch Fifty Shades Darker (2017) Full Movie Online Streaming Online and Download


You must be logged in to post a comment.