Categorie├źn

Lentebaby!

De zon begint langzaam aan steeds meer te schijnen. De vogeltjes beginnen te fluiten en de temperatuur stijgt. Het is bijna zover, de lente komt eraan! Is maart ook de maand waarin jij bent uitgerekend en ben je nog op zoek naar een passend geboortekaartje? Stem dan je kaartje af op de lente.

Kleurrijk

Lente is een seizoen met veel kleur. Het gras begint weer te groeien, net als de blaadjes aan de bomen. Overal komen bloementjes uit de grond. Mensen worden vrolijk door de eerste zonnestralen. Het leven ziet er weer kleurrijker uit. Je kunt dus kiezen voor een fris en kleurig kaartje.

Kaartopmaat.nl heeft een groot assortiment aan geboortekaartjes. Hier zitten veel kleurrijke lijnen bij. Al deze kaartjes kun je aanpassen naar jouw speciale lentegevoel. Vind jij vogels, groen gras, zon of juist iets anders passen bij lente? Al deze elementen kun je toevoegen aan het kaartje!

Moeilijk?

Nee, absoluut niet! Je kunt een bestaand kaartje aanpassen met allerlei elementen. Er zijn genoeg kaders, lettertypes, achtergronden etc. te kiezen. Ook kun je zelf bijvoorbeeld een foto uploaden en hiermee je eigen lente geboortekaartje maken. Alles kan, niks is gek en absoluut niet moeilijk.

Ben je nou niet in maart uitgerekend, geen paniek! Je kunt natuurlijk voor elk seizoen een geboortekaartje maken. Zomer, herfst, winter.. het kan allemaal. Gewoon een kwestie van je eigen creativiteit laten stromen.

 

 

 

 

 

 

Wil jij ook jouw speciale lentegevoel verwerken in een geboortekaartje? Ga dan snel naar kaartopmaat.nl om je opties te bekijken en je kaart te ontwerpen!


You must be logged in to post a comment.