Categorieƫn

Geboortekaartje broertje

Krijgt jullie eerste kind er een broertje bij? Laat hem/haar dan helpen om een geboortekaartje te maken. Alle creatieve ideeen zijn om te zetten in een mooie geboortekaart. Op de geboortekaartje service gaan gemak en lol hand in hand.

Samen met jullie kind een geboortekaart maken
Natuurlijk heeft jullie eerste kindje de leukste en mooiste ideeen voor een leuke kaart. Laat die ideeen niet verloren gaan en neem samen plaats achter de computer. Door een achtergrond te kiezen
begint het geboortekaartje voor een broertje al op iets moois te lijken. Aan de zijkant kunnen jullie een kader laten schitteren door wederom een keuze te maken uit een lijst vol opties.

Laat je meeslepen door allerlei thema’s
Een kind houdt van frutsels, dus ook die zijn op de geboortekaartje service veelvuldig aanwezig. Verschillende figuurtjes staan klaar om het geboortekaartje voor het broertjeĀ  te verfraaien. Kies uit verschillende thema’s om de mooiste plaatjes uit te zoeken. Indien gewenst kunnen jullie er ook voor kiezen om een plaatje te uploaden. Laat alle gedachten maar lekker rondgaan en laat je inspireren door alle mogelijkheden.

Laat jullie eerste kind het geboortekaartje van zijn/haar broertje maken. Op de geboortekaartje service is dat zo gepiept.


You must be logged in to post a comment.