Categorieën

Babyborrel!

Voor dat de baby geboren is, is het altijd leuk om als aanstaande mama in de watten te worden gelegd. In de afgelopen jaren is hiervoor de babyshower geïntroduceerd. Maar wat doe je als de baby geboren is?

Een babyshower is meestal een verrassing voor de aanstaande mama. Zussen, vriendinnen etc. organiseren met behulp van de partner een dagje relaxen met vriendinnen. Deze dag wordt meestal in de zevende of achtste maand gepland. Er is meestal na de geboorte van de kleine geen tijd meer voor een lekker relax dagje. Op een dag als deze kunnen er spelletjes gedaan worden, kadootjes gegeven worden, lekkere dingen worden gegeten en vooral veel gezelligheid voor de aanstaande mama. Elke gast is door een dag als deze op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de nieuwe baby en hoeft de aanstaande mama dit niet elke keer opnieuw te vertellen. Heerlijk dus!

Maar wat al de baby geboren is? Dan wil je als nieuwe mama en papa ook lekker genieten en bijkomen van de misschien wel zware bevalling. Ook dan kan je er voor kiezen om alle kraamvisite in één keer te laten komen onder het mom van een babyborrel! Je nodigt iedereen uit om een dag(deel) langs te laten komen om de baby te bewonderen. Leuke slingers aan de wand, lekker eten op tafel en natuurlijk de kleine op z’n best. Op deze manier heb je alle visite in één keer gehad en kunnen jullie daarna, als gezin, weer lekker genieten.

Wat heb je allemaal nodig voor de perfecte babyborrel?
–          Een super leuke uitnodiging
–          Een locatie
–          Versieringen zoals slingers, ballonnen etc.
–          Versnaperingen, bijvoorbeeld taart, cupcakes, beschuit met muisjes etc.
–          Tafelaankleding
–          En als laatste natuurlijk de eregast; de pasgeboren baby op z’n paasbest!

Tip: Tijdens de babyborrel kun je natuurlijk ook direct de geboortekaartjes uit delen. Ben je nog op zoek naar een leuke kaart? Kaartopmaat.nl heeft een groot assortiment aan kaartjes die je geheel naar eigen smaak kunt aanpassen! Ga snel naar de site om je eigen kaart te ontwerpen. Ook kun je hier terecht voor een leuke uitnodiging voor je babyborrel…


You must be logged in to post a comment.